8 Comments to “ ZIUA 6”

 1. Grizuta says :Răspunde

  Da, noi oamenii judecam mai mereu, e o vorba „gura lumii nu o inchide nici pamantul”. Iar in cazul vostru, al actorilor, al persoanelor publice, imaginea publica pe care o afisati, gesturile si faptele voastre cred ca influenteaza dramatic impresia majoritatii celor ce va urmaresc, celor ce vin sa va vada jucand, celor ce va cred si va doresc lideri de opinii si de imagine.
  In cazul Ilonei, cu poza postata, chiar cred ca nu are rost sa explice nimeni de ce multi au desconsiderat-o.Cand iti asimilezi numele cu o persoana atat de „joasa”
  ca sa nu spun josnica …(nici nu stiu cum s-o numesc ptr a nu suna prea dur), trebuie sa iti asumi si consecintele.Si asta in orice situatie, nu numai cand esti „persoana publica”.In plus Ilona si-a jignit urmaritorii postand comment-uri de genul „sa ma lase dreaq in pace cui nu-i place”.Ratele si facturile nu ni le plateste nimeni, nici daca suntem persoane publice nici daca suntem nimeni in ploaie, insa chiar cred ca daca vrem sa evoluam la nivel personal dar si ca popor, trebuie sa ne schimbam in bine, trebuie sa invatam sa (ne) delimitam de „elementele” de proasta calitate, sa fim lideri prin puterea exemplului personal, sa facem lucruri benefice pentru noi si cei din jur, sa ne implicam in actiuni cu substanta,nu sa promovam ieftineala, curvasareala, depravarea umana si parvenirea sociala, doar ca sa ne mai creasca un pic cota, sau doar sa araram ce oameni impartiali suntem noi.

 2. Rebecca says :Răspunde

  Felicitări pentru tot ceea ce faci!

 3. Julian says :Răspunde

  Mda.. O inconsecvență crasă. Pe o parte ne plângem pe la TV de atâtea lucruri care merg prost si de oamenii imorali care ne conduc iar pe de altă parte validăm in societate persoane si modele ca si Bianca Dragusanu (cu un milion de urmaritori pe rețelele sociale) care reprezinta ce e mai rau pentru tinerele din scoli care nu trec testele PISA, subiect care a antrenat toata opinia publică. Pe scurt, adoptam comportamentele si opiniile care ne convin in functie de situație si prieteni. Viata publică se asumă, inclusiv comentariile critice.

 4. Mihai says :Răspunde

  Viața este prea scurtă, pentru a-ți permite să faci ce vor alții. Așa că, trăieștwți viața cum simți tu!

 5. Preda Mihaela says :Răspunde

  Din pacate asa suntem noi ca natie pana nu ne dam cu parerea, chiar daca habar nu avem , nu ne simtim bine. Cred ca cel mai bine este sa ignoram astfel de oameni iar parerile lor nici nu ar trebui sa le citim. Iar legat de ceea ce ai scris despre Simona sunt total deacord cu tine, fica mea face sport de performanta si numai noi ca parinti si ea strim ce se ascunde in spatele fiecarei medalii, cata munca , cate sacrificii, cati bani, iar cand apare cate un destept care judeca iti vine sa il stangi de gat. Insa trebuie sa invatam sa nu ne pese.

 6. Cristiana says :Răspunde

  Dear Marius,??

  Va urmaresc pe amandoi mereu la emisunea de pe Insta,dar in ultimate 2 zile a fost copioasa distractia dar m a si cuprins un si un soi de tristete. Tristete,pentru ca oamenii judeca ceea ce nu cunosc,ca arunca gratuit cu ocari in oameni care nu merita asa ceva si ca nu stiu daca vreodata vom fi capabili sa apreciem pe cineva la adevarata valoare.E o rautate unanima peste tot,se improasca cu venin pe la fiecare colt,sa nu cumva sa scape nimeni. Poporul asta a devenit prea rau si nemilos, cand de fapt ar fi trebuie sa ne apreciem unui pe altii,si sa fim mai buni.Dar probabil ca n am sa vad asta in urmatorii 100 de ani sau poate niciodata. Ironia de aseara a fost delicioasa si sper ca cei care s au uitat au priceput ceva.Sunteti minunati amandoi,va apreciez din toata inima si sper sa va vad in cat mai multe spectacole. Aaaa…si vocea dumneavoastra este…..de vis!! In afara de regretatul maestru Beligan, n as asculta cu atata placere pe nimeni.Sunteti deosebit!! Va pup si va imbratisez pe amandoi de nu va vedeti!???

 7. Alina Toader says :Răspunde

  Poate ca unii au criticat postarea pentru că se așteaptă de la ea o anumită doză de DEMNITATE.

 8. Andrei Costin says :Răspunde

  https://georgeisme.ro/2020/01/tacerea-feministelor-daniela-crudu-hipersexualizarea-si-eleva-porno/

  Iata de ce nu e bine sa validezi persoane ca Bianca Dragusanu, Daniela Crudu, Adelina Pestritu etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *