6 Comments to “ ZIUA 22”

 1. miculprint says :Răspunde

  Poezie involuntara, mult mai buna decât majoritatea poeziilor voluntare :))

 2. Laura says :Răspunde

  Dar ce rol era, pana la urma?

 3. EusuntunPescarus says :Răspunde

  A scris ceva frumos Mari la Ziua 11 (cred) si am vrut sa las acolo un mesaj si sa-i multumesc pentru mesajul frumos. Dar pentru ca tu ai pus link-ul din Formula AS si la Ziua 22 (aici), o sa-i multumesc lui Mari aici. Mesajul este cel de mai jos:
  „Cred că este important ca iubirea sa te atingă o singura data pentru că după, știi cum poți să zbori. Nu cred că contează prea mult dacă te-a atins acum sau peste 100 de ani. Felul în care se consuma ea in relationare sau nu se consuma asta este o altă discuție si ține de fiecare în parte și de situatie. Esențial este sa ajungi sa o simti.”

  MULTUMESC, Mari! Eu am INVATAT SA ZBOR dupa ce m-a atins. Intr-adevar, ai dreptate. Nu conteaza cand, cum, in ce fel … cum se consuma … sau nu se consuma … in relationare … sau nu … Asta e o alta discutie …. Important, esential este ca am ajuns sa o simt. Si abia atunci am Invatat SA ZBOR.

  Si pentru ca nimic nu este intamplator (sau poate tocmai de accea), acum cateva zile mi-a revenit in minte un fragment dintr-un interviu al d-nei Oana Pellea. In urma cu cativa ani, Oana Pellea a facut la Metropolis un spectacol intr-un singur personaj in regia d-nei Sanda Manu, care i-a fost si profesoara la facultate. „Vocea umana” se numea spectacolul. Imi amintesc ca m-am vazut si m-am regasit eu pe mine in spectacol, in personaj, in text … pana la ultima replica. Pana la ultimul cuvant.
  Revenind, in interviul acela Oana Pellea spunea cam asa: Important este sa iubesti TU, chiar daca nu esti iubit si nu ti se raspunde cu iubire. Important este sa Iubesti TU.

  Si as adauga eu: Abia atunci inveti sa ZBORI.

  1. Mari says :Răspunde

   Eu va mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase. M-ați emoționat. Am scris ce am simtit, din propria experiența și am încercat să fiu cat mai explicită. Daca se consuma sau te consuma nu cred că este vorba de iubire. Iubirea da prin natura ei nu ia. Este o taină și o binecuvântare în același timp, te poți considera norocos daca ai șansa să o întâlnești. O seara liniștită va doresc.

 4. Manica Stefania says :Răspunde

  Cu Tăcerea pe care o Tac, între Cuvintele tele pe care le Spun…… ?????

 5. Mihai Cosma says :Răspunde

  Nu știu cum a fost la casting, dar eu te-am văzut a doua zi, in TREI SURORI și nu ai părut afectat de „reușita” la casting, ba chiar ai fost în nota obișnuită, SUPER!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *