4 Comments to “ ZIUA 16”

 1. Carmen says :Răspunde

  Si eu cand prind o piesa de teatru in weekend din lista mea cu „must see””,care se tot lungeste,ma urc in tren si plec la Bucuresti sa il vad…si ma simt la fel de norocoasa.
  Vizionare placuta!

 2. Cristina says :Răspunde

  Bravo, Marius! O spun din toata inima desi, spre rusinea mea, nu am vazut inca Viforul, insa sper ca se va juca mai des, vreau sa prind bilet in fata, pe scena, daca se poate :)). Stiu ca tii foarte mult la rolul lui Stefanita Voda (spuneai asta si la matinal, cand repetati), la spectacol si mi se pare extraordinar sa iubesti in primul rand tu rolul pe care il faci si sa te detasezi de parerile celorlalti (uneori, e bine pentru sanatatea ta… de la nivel superior, ca sa zic asa :)) ).
  Auditie placuta, sa te bucuri de concert si de Berlin. E unul dintre orasele pe care le-am vazut, tu parca ai fost acolo cu doamna Mandache, acolo a aparut dumneaei cu ochelari de soare in clubul ala cu tot felul de oameni, la 1 noaptea, nu? :)))) Chiar aseara am reascultat matinalul in care ai povestit. 🙂
  Hai, weekend fain sa ai, draga Marius! 🙂
  P.S. Ti-am calcat pe urme, serviciul meu e in drum spre aeroport. :))

 3. De fapt tu joci mereu pentru tine. Ca şi cum te-ai lua la întrecere cu tine însuţi de fiecare dată cînd urci pe o scenă sau de fiecare dată cînd filmezi ceva. Aşa cred. Acesta este privilegiul celor care au norocul să aibă un job pe care şi-l doresc. Eşti norocos, nu neapărat pentru că pleci la Berlin la concertul Angelei Gheorghiu, deşi e şi ăsta un punct de vedere. Eşti norocos pentru că te numeşti Marius Manole şi poţi face lucruri frumoase, îi poţi ajuta pe ceilalţi să se bucure. De o piesă de teatru, de o postare pe blog…chestii din astea. Şi…mulţumesc pentru Richard. Nu e varianta lui cea mai bună, ştiu, dar orice aş face acum Richard are chipul tău. Nici nu mai contează dacă e bine sau nu. E o realitate. Drum bun!

 4. Mihaela says :Răspunde

  Bucura- te de spectacol și weekend plăcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *