3 Comments to “ ZIUA 11”

 1. Laura says :Răspunde

  Dar n-ai muri de pluctiseala, sa joci doar acelasi spectacol, din nou si din nou?
  Nu-mi dau seama cum e teatrul in alte parti… am vazut doar un spectacol din Berlin in FNT, si era absolut perfect, minunat, dar am avut putin impresia si ca sunt manipulata, stiau exact ce butoane sa apese ca sa reactionez. Prefer schimbul de energie contra energie, o abordare mai umana (chiar si printr-un subsol prapadit la Green, ca tot am plans binisor acum doua zile pe acolo)

 2. Mari says :Răspunde

  Am terminat și eu acum de citit articolul. Foarte bun, plin de substanță. Dar, am și eu o nelămurire, de ce vrei să trăiești ca un om normal din moment ce tu ești unul deosebit? Mi se pare absolut firesc să trăiești la fel.

 3. Mari says :Răspunde

  Uitasem sa amintesc și acest lucru dar mi se pare bun de menționat. Cred că este important ca iubirea sa te atingă o singura data pentru că după, știi cum poți să zbori. Nu cred că contează prea mult dacă te-a atins acum sau peste 100 de ani. Felul în care se consuma ea in relationare sau nu se consuma asta este o altă discuție si ține de fiecare în parte și de situatie. Esențial este sa ajungi sa o simti. Asta e părerea mea, cel puțin , până în acest moment. Pe viitor, cine știe? Poate se va schimba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *