6 Comments to “ ZIUA 1”

 1. Alina says :Răspunde

  Cume este James McAvoy in Cyrano de Bergerac? Imi tot prpun sa ajung in februarie.

  1. Marius says :Răspunde

   EXceptiooooooooooonal ! du te nu o sa ti para rau

 2. Cristina says :Răspunde

  Mariuuuus, la multi ani minunati ca tine si ce bine ca ai revenit pe blog. 🙂 Cand am vazut ziua 1, mi-a venit in minte vlogul. Dar poate in scris e putin mai usor si blogul va fi mai logeviv. 😉 Nu ca n-as intelege boala cu amanatul lucrurilor, suntem mai multi cu sindromul asta. :))
  Si eu am inceput anul la teatru, ca la Londra nu vreau sa ajung decat pentru ca mi-ai facut pofta cu restaurantele si mai ales cu desertul ala… :))
  Abia astept seara de vineri, vin sa te (va) vad in Richard 3 si imi pare rau ca nu vin si sambata, cred ca e fain sa vezi acelasi spectacol, in 2 reprezentatii consecutive, la distanta de cateva ore. 🙂
  Ne citim in curand, deja am sentimentul ca iti raspund la o scrisoare. :))
  P.S. Esti foarte bine, scrie in continuare, mai mult, mai putin, cand apuci… no pressure. 😉
  Saptamana faina, cu multa energie si spectacole asa cum ti le doresti. 🙂

  1. Marius says :Răspunde

   Heeeeeiiii, Cristina.ce energie buna! sincer era mai usor cu Vlogu, nu stiu de ce am renuntat la el, cred ca mi s-a parut prea tineresc. Vreau sa nu uit sa scriu. la multi ani si saptmana buna sa avem

   1. Cristina says :Răspunde

    Iti multumesc din suflet pentru raspuns si urari, Marius. Energia buna vine si de la tine, normal. 🙂 Avea doamna Mandache niste replici fabuloase despre interactiuni, dar nu-mi vine in minte ceva tocmai potrivit. Stii bine despre ce vorbesc. :))
    Foarte fain ca ai ales scrisul, chiar sper sa te tii, mai ales ca ai formulat atat de frumos si motivul. 😉 Eu ma bucur ca vlogul e inca pe youtube, si ce sa mai zic de podcasturile Marius FM, le ascult in continuare (a n-a oara) si traiesc emotiile de atunci.
    Pe curand, Marius, saptamana sa ne fie foarte buna. 🙂

 3. Miky says :Răspunde

  Tarte Tatin si prima ninsoare 🙂 deja imi place jurnalul dumneavoastra 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *